Cautare

561 de rezultate pentru "profesionisti romi" (3.01 secunde)
Potrivit acestuia, cei care vor sa afle mai multe se pot întâlni cu profesionisti chiar la Craiova. „Pe 24 ferbuarie, la Craiova va avea loc conferinta cu titlul 'Cucereste piata prin PR'.
Pe langa deficitul de macelari si transatori, industria carnii mai duce lipsa si de profesionisti in domeniul marketingului si comertului produselor si preparatelor din carne.
553/2002, ce privea sprijinirea pescarilor profesionisti din zona Deltei Dunarii pentru achizitionarea de dotari specifice noi din productia interna, SC Plase Pescaresti SA Galati a incheiat contracte de vanzare-cumparare cu 15 pescari.
Grija pentru viitori profesionisti este concretizata si prin investitiile pe care DMHI le-a facut in liceele din Navodari, Harsova, Baneasa, Medgidia si Mangalia, unde s-au format centre de perfectionare.
Cautam numai profesionisti. La noi exista persoane cu pregatire, dar majoritatea vor sa plece la munca în srainatate si sunt mai greu de gasit", a adaugat Pasoi-Sîrbu.
Cautam numai profesionisti. La noi exista persoane cu pregatire, dar majoritatea vor sa plece la munca în srainatate si sunt mai greu de gasit", a adaugat Pasoi-Sîrbu.
Taxa se calculeaza de organul fiscal competent din subordinea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, fie cel la care este inregistrata persoana juridica/fizica (liber-profesionisti etc.), fie cel in a carui raza teritoriala isi are domiciliul fiscal persoana fizica.
Sunt convins ca cei 6 profesionisti de elita desemnati vor contribui considerabil la ridicarea stachetei profesionale a caietului de sarcini", a declarat Felix Tataru, Presedinte IAA Romania.Presedintele UAPR, Stefan Iordache este de parere ca asocierea celor 3 organizatii profesionale ale industriei de marketing si comunicare din Romania pentru realizarea unui proiect comun reprezinta "un act de maturitate pentru piata din Romania".Vorbind despre acest proiect, presedintele ARRP, Rares Petrisor, este de parere ca aceasta initiativa este "de bun augur", tinand cont ca "abia acum se naste turismul romanesc".
La sfarsitul acestei actiuni de optimizare vom avea o structura performanta, formata din profesionisti de elita, cu flexibilitatea de a face fata si de a se adapta oricaror provocari.
"Este un comert specializat si se adreseaza unei piete dedicate - semiprofesionisti spre profesionisti", a declarat Geani Ulucu, administratorul firmei, care a explicat ca este o afacere de familie.  Investitie initiala de 7.000 de dolari Firma s-a înfiintat în anul 1997 cu o investitie de aproximativ 7.000 de dolari.
Dupa ce in 2007 zeci de angajati ai Sectiei de Proiectare din cadrul Santierului Naval au fost la specializare cate trei luni in Olanda, la sfarsitul acestui an a venit randul muncitorilor sa "fure" meseria direct de la profesionisti.
Profesionisti de doi bani, sub conducerea carora mor oameni în accidente de munca. Sunt sparte strazi abia asfaltate, ramân cartiere întregi fara apa potabila, sunt racordate la sistem vile cu piscine ai caror proprietari achita consumul la pausal sau deloc.
Absolventii facultatilor nu sunt suficient pregatiti pentru a lucra în domeniul financiar-bancar, motiv pentru care bancile au ajuns sa-si fure între ele angajatii profesionisti.    Petru Rares, presedintele Institutului Bancar Român, a fost ieri la Râmnicu Vâlcea, unde a avut o întâlnire cu presa, în care a vorbit despre „Conferinta Bancara Regionala“ care se va desfasura pe 23 septembrie, la Biblioteca Judeteana „Antim Ivireanul“ din Vâlcea.
Contabilii se plang ca doua activitati care au facut parte din profesia contabila liberala, in cadrul CECCAR, au fost recreate si sustrase pentru a deveni activitati sub tutela statului si a functionarilor publici, cu structuri de conducere care nu sunt constituite si numite de profesionisti si care nu recunosc competentele expertului contabil.
Mai putin cunoscuta publicului larg, activitatea evaluatorilor profesionisti este esentiala pentru numeroase tranzactii sau operatiuni bancare, cum ar fi: vanzarea si cumpararea de proprietati imobiliare, acceptarea acestora ca garantii la acordarea unor imprumuturi bancare sau la incheierea unor contracte de asigurare, precum si in alte situatii.
Programul Top Talents Romania se adreseaza studentilor in ani terminali, masteranzilor, tinerilor profesionisti cu experienta de pana la un an si se afla la cea de-a doua editie.
Contractele pe care ni le pun in fata sunt facute de profesionisti pentru noi, fraierii... Cati oameni citesc contractele sau mai exact cati oameni inteleg ceea ce au citit si semnat?
Incercati, pe cat posibil, sa va inconjurati de profesionisti si, mai ales, chiar daca aveti o afacere mica, nu incercati sa le faceti dumneavoastra pe toate.
Agricultori profesionisti (adica ingineri), management adevarat si tehnologie. 3. Salubritate. Jumatate dintre casele din Romania nu au canalizare. Iar jumatate dintre localitatile care au canalizare nu au statie de epurare.
Altfel, niste profesionisti cat de cat onorabili, in clipa in care anuntau ca singure masuri de care sunt in stare pentru a stapani criza taierile generale de pensii si salarii, operatie pe care poate s-o faca si un cretin, isi si dadeau demisia.
google-analytics.com